Vad är detta? Vad har hänt med häggträden? Bilderna är tagna av mig, Ghada, i Liseberg, Älvsjö på våren för tre år sedan.

Vad kan detta vara?

Vad kan detta vara?

12 reaktion på “Vad är detta? Vad har hänt med häggträden? Bilderna är tagna av mig, Ghada, i Liseberg, Älvsjö på våren för tre år sedan.

 1. Mer idrott på schemat

  Vissa elever vill ha mer idrott på schemat på grund av att eleverna blir inte lika dåsiga,utmattade och kraftlösa under lektkionstid. Statistiken visar att 7 av 10 elever blir tröttkörda.

  För det första märker pedagågerna att eleverna blir väldigt trötta av att sitta och lyssna. För det andra anser pedagogerna att det blir jobbigt under varje lektion de har med eleverna, därför att ungdomarna är sömniga, och de behöver energi,de behöver frisk luft.
  Även eleverna vill ha mer idrott på schemat därför att det är kul,roligt och dessutom är det bra för kroppen.

  Därför anser pedagågerna att eleverna behöver mer energi i skolan så att de kan vara med på lektionerna och ha lite kunskap i huvudet

 2. Det kan vara gammalt och torrt och kanske slut på syre och kanske trädet har varit länge ute så att det blev gammalt?

 3. Nej, trädet var inte gammalt och uttorkat. Det var ett friskt träd, som fortfarande lever. Trädet såg som på bilderna bara en kort tid, under våren.
  Studera sista bilden noga!!!

 4. Det är häggspinnmaler. Det är larver som lever i häggen. Larverna förpuppar sig och det gör att trädet kan täckas med vit väv. (Väv är nästan som spindelnät)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *